Om COBO Consult

COBO Consult blev stiftet i 2021 af dansk-indiske Kunal Singla, der er fhv. chef for Dansk Industris kontor i Mumbai gennem 8 år. 
Vi har mere end 50 års samlet erfaring med projekter der understøtter salg, sourcing og produktion i hele Indien. Samtidig er vi lokalt til stede med flere teams i hele landet, der alle har reel praktisk erfaring med komplekse projekter for nordiske selskaber i Indien. Udover dansk og engelsk, taler vores team ligeledes en håndfuld regionale indiske sprog, som sammen med håndplukkede samarbejdspartnere muliggør at vi hurtigt og konsekvent kan eksekvere for vores kunder både i Indiens storbyer og i regionale industrizoner.

Mission

COBO Consult har til formål at bryde barrierer og skabe muligheder for nordiske små og mellemstore virksomheder ved at gøre Indien lettere tilgængelig. Vi hjælper med at forløse det enorme potentiale, som landet gemmer på. Vores mål er at være bindeled mellem Indien og de nordiske lande ved at tilbyde vores ekspertise og erfaring inden for indisk forretningspraksis, kultur og sprog.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne partner for nordiske små og mellemstore virksomheder der ønsker indtræden på det indiske marked. Vores praksisnære og handlekraftige tilgang sikrer, at vi opnår bæredygtige og langvarige partnerskaber mellem Indien og de nordiske lande, som vil resultere i øget handel, samarbejde og kulturel forståelse på tværs af kontinenter.

Vores Team

Kunal Singla

Stifter & CEO

Kunal, som er dansk med indiske rødder, har mangeårig erfaring med international handel og som policy advisor. Han er passioneret inden for rådgivning og brobygning for nordiske virksomheder ifm. ekspansion til det indiske marked inden for salg, sourcing, fremstilling og kommercielle partnerskaber.

På baggrund af Kunals 8-årige erfaring som landechef for Dansk Industri (DI) i Mumbai, Indiens økonomiske hovedsæde, grundlagde han COBO Consult i 2020 efter hjemkomsten til København. Kunal har erhvervet betydelig praksisnær erfaring med rådgivning af projekter samt facilitering af danske virksomheders markedsadgang til Indien på tværs af geografi og sektorer – alt fra komplekse energiprojekter til mode og e-handel. Derudover er han også medstifter af den banebrydende platform, NordIN, for danske SMV’ers ekspansion til Indien. Før hans ophold i Mumbai, arbejdede Kunal som policy lobbyist for DI i 3 år med base i København og Brussels. 

I 2014 (med færre grå hår :D) blev Kunal valgt til Berlingske Talent 100 listen for unge erhvervsledere i Danmark. I 2020 blev Kunal valgt til Europe-India 40 under 40 ledere. Derudover er han også medlem af Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL) gruppe 97. 

I fritiden, nyder Kunal fodbold, basketball og eventyrsport, herunder en uges lang vandretur i Himalaya bjergene med faldskærmsudspring som absolut højdepunkt. 

Vedika Ekbote

Chief Financial & Compliance Officer

Vedika, med base i Indien, har mere end 13 års erfaring inden for finans, skat og compliance i Indien. Hun har erfaring med en bred vifte af industrier, herunder handel, fremstilling, software, import-eksport, forretningsrådgivning, ledelsesrådgivning mv., til udvikling og opnå økonomiske strategier og målsætninger ifm. at skabe og vedligeholde profit omsætning for virksomheder og sikre deres værdi blandt interessenter.  

At udvikle et effektivt og økonomisk hold, robust økonomisk kontrol, rettidig compliance, budgettering, kvalitets eksekvering, samt opsætning af standard praksisser for virksomheder og dermed sikre robust intern kontrol – er nogle af hendes ekspertiser. 

Hun har også erfaring med Skandinavien for en svensk MNC gennem 6 år som økonomidirektør. 

I fritiden nyder Vedika at høre klassisk indisk musik, eventyrsport samt rejse til diverse lokationer.

Alexander Brandt

Juniorkonsulent

Alexander er studerende ved Syddansk Universitet og læser cand.negot i business, sprog og kultur med specialisering i internationale markedsrelationer. Under studiet, opnåede han viden inden for områderne – international økonomi, forhandling, markedsføring, kommunikation, samt kulturel og politisk forståelse i USA og Storbritannien. Han har tidligere været i praktik hos COBO og er efter praktikkens afslutning fortsat som studentermedhjælper i rollen som Junior Consultant. Alexander har derfor god erfaring med kommunikation, især med sociale medier for det globale e-sportshold, Astralis. Derudover har han også erfaring med salg og front-office. 

I fritiden, nyder Alexander at se Formel-1, fodbold (stor Man. United fan), og e-sport. Derudover kan han også lide at have sammenkomster med familie og venner.

Jens Bache

Senior projektleder

Jens har sammen med Kunal og Vedika ansvaret for COBOs projekter inden for produktion og sourcing i Indien. Han har 20 års erfaring med det indiske marked, der bl.a. inkluderer en bred baggrund med praktisk erfaring fra fremstillingsindustrien. 

Derudover, bringer han også en unik og alsidig kombination af stærke faglige, kulturelle og menneskelige erfaringer, som han viderebringer til de dansk-indiske projekter og til nytte for vores kunder og samarbejdspartnere. Et godt eksempel var hans involvering for et dansk selskab og dens fabrik i Hyderabad, der ønsker at satse på det indiske og asiatiske marked. 

I fritiden nyder Jens at arbejde med at redesigne og bygge sin Yamaha SR250 motorcykel. Herudover underviser han også yoga inden for ashtanga-traditionen, samt oversætter tekster fra sanskrit til dansk.

Andreas

Andreas Panduro Kyk

Projektleder

Andreas er COBOs mand i feltet med bopæl i den sydindiske delstat, Tamil Nadu. Han bringer solid erfaring med relationsopbygning ifm. at skabe muligheder for organisationer og virksomheder i Indien og Danmark. Yderligere har han også førhen boet og arbejdet i Indien med projekter inden for kulturforståelse og dialog, samt bachelorafhandling med fokus på organisatorisk kultur og ligestilling i det indiske civilsamfund. Han har tidligere faciliteret danske organisationer til Indien og indiske organisationer til Danmark, hvor han også har haft fingeren på pulsen inden for udvikling og tendenser om indisk samfund, politik og handel. 

I fritiden nyder Andreas at lave mad, lære tamil, spille golf, samt bruge tiden med sine to børn 😉

kontakt os