Rådgivning i vækst på markedet i Indien

Eksekvering i øjenhøjde med skræddersyede løsninger til salg, sourcing og produktion 

Din sparringspartner inden for

Salg

Partnerskaber, agenter, distributører – det kan være svært at finde de helt rigtige. Derfor kan COBO hjælpe jer med at finde de helt rigtige samarbejdspartnere. Vi kan udføre alt det tunge arbejde så det hele bliver lettere for jer at få skabt et godt netværk i Indien.

Sourcing

Mangler i den perfekte sourcing partner? Vi har stor erfaring med at finde de helt rigtige partnere som altid leverer de ønskede produkter til tiden. Vi kan hjælpe med at revidere jeres nuværende sourcing netværk eller vi kan hjælpe med at få skabt et nyt et fra bunden i Indien.

Produktion

At få etableret produktion i et fremmed land er ikke nemt. Om det er kontakt med de rette myndigheder, rekruttering og ansættelse af personale, scouting af områder. Vi er med jer hele vejen.

At etablere sig i Indien, uanset om det drejer sig om salg, sourcing eller produktion, er en udfordrende opgave, og kræver ofte hjælp fra en erfaren rådgiver.

Vores praksisnære tilgang betyder, at vi fokuserer på konkrete handlinger og sikrer positive resultater og et stabilt fundament for vores partnere i Indien.

Vi har samlet mere end 50+ års erfaring, fysisk tilstedeværelse i både Danmark og Indien, taler flere lokalsprog, og har uddannelser inden for både forretning, jura, økonomi og humaniora hvilket samlet set giver de mest omfattende redskaber, der skal bruges, for at vores partnere kan lykkes og langtidsikres i det enorme land, som Indien er. 

Udvalgte cases
SALG, PARTNERSØGNING, FØDEVAREINDUSTRIEN
PRODUKTION, COMPOSITES, VINDINDUSTRIEN
SOURCING, IT, CFO

Limitech er en fødevarevirksomhed som fremstiller og leverer procesudstyr til fødevareindustrien, som bruges til produktion af diverse fødevarer. 

Vores samarbejde Fiberline Composites var med henblik på etablering af produktionsenhed til salg af kompositter til vindindustrien på det indiske marked. 

Dansk Scanning er en IT-virksomhed fra Esbjerg, som specialiserer med digitalisering af papirarkiver i samarbejde med blandt andre flere af landets kommuner. 

Vores samarbejdspartnere

Cobo på Linkedin

cobo i pressen

Vores ekspertise dækket i danske og internationale medier

Millionærklubben

Sammen med Thorleif Jackson, deltog Kunal endnu engang i Millionærklubben for at diskutere mulighederne i Indien og dets udfordringer.

EICBI

India and Denmark’s strengthening relations

Kunal deltog i EICBI’s podcast, hvor han fik en god snak med Shreya Shaw. Her fortæller han bl.a, at der er en enorm mulighed for europæiske virksomheder for at få adgang til det store og mangfoldige indiske marked.

 

Finansbaren

S2 - Episode 5: Elefanten og tigeren: Teknologi og bæredygtige ambitioner

En snak med Kunal om Indiens nuværende forretningslandskab i Finansbaren – en podcast om investeringstendenser og global dynamik.

Millionærklubben

MILLIONÆRKLUBBEN: INDIEN ER HOT

Kunal er med i Millionærklubben for at diskutere investeringsmulighederne i indiske aktier

DR.DK

Danmark og Indien er tilbage på den gode kurs

I forbindelse med Premierminister Mudis statsbesøg i Danmark svarer Kunal på spørgsmål om denne begivenhed og dens betydning

Verden ifølge Gram

Verden ifølge Gram: Modis Indien på vej

Kunal snakker med Steffen Gram om Indiens premierminister Modi og udfordringen ved at sætte skub i den økonomiske væskt

Europe India Centre for Business & Industry

EU-India, Strengthening Business Coorporation

Vores indblik i Indien blandt andre fremtrædende ledere af fremtiden indenfor for EU-Indien-partnerskab

kontakt os