CLUTCH NUTRITION

Clutch Nutrition, som bl.a. er kendt fra Løvens Hule, har sat sig for at give adgang til funktionel ernæring af høj kvalitet på en simpel og tilgængelig måde, og de har udviklet en ernærende drik, som giver kroppen et hverdagsskud af langtidsholdbar energi og næring. Deres vision og produkt var godt egnet til Indien, hvor den voksende middelklasse i stigende grad bruger hverdagen i stillesiddende arbejde på kontorer og har et stigende fokus på sund livsstil.

udfordring

For at kunne introducere deres produkter på det enorme indiske marked gav Clutch Nutrition COBO Consult opgaven at afdække potentialet for deres produkter i både online- og offline-forretninger.

Tilgang

Sammen med vores store og aktive netværk identificerede COBO en håndfuld potentielle samarbejdspartnere, som havde et solidt greb om det udvalgte marked i Indien. Vi leverede vareprøver og tog os af indledende dialoger for at hente førstehåndsindsigter fra markedet og sparre med relevante interessenter om potentialet.

Resultat

Vi assisterede Clutch Nutrition gennem dialogen med flere interesserede købere, inden de til sidst landede en købsaftale. Med deres engagement og fokus på kvalitet, er Clutch Nutrition nu godt på vej til at indtage en vigtig position på det indiske marked for funktionel ernæring.

Har du spørgsmål? Kontakt os