Sådan kan vi hjælpe dig

Vi starter med at afdække konkrete behov for sammen at identificere områder, hvor der potentiale og et behov for sparring og rådgivning. Herefter definerer vi i fællesskab mål og udarbejder en plan for at opnå dem. Det sikrer den nødvendige viden og eksekveringshjælp til et solidt fundament i Indien.

ydelser

COBO Consult har stor erfaring med at udføre forskellige due-diligence opgaver, og vi tilbyder skræddersyede løsninger til vores kunder. Vi kan bistå med alt fra at undersøge eksisterende partnere til at forbedre jeres specifikke set-up i Indien.

COBO Consult kan hjælpe din virksomhed med at udvikle en strategi for at øge din tilstedeværelse og succes på det indiske marked.
Vores erfarne konsulenter kan hjælpe i alle faser af forretningsudviklingsprocessen, herunder skræddersyet oversigt, der bl.a. inkluderer markedsanalyse til forretningsplanlægning til implementering og opfølgning

COBO Consult er hjælper med partnersøgning til din virksomhed. Vores tjenester inkluderer bl.a. at udarbejde en liste over potentielle partnere, herunder agent, distributør og leverandør, med fokus på at gennemføre partnerskabsprocessen, indtil I har underskrevet en kontrakt. Vi kan også arrangere virksomhedsbesøg, koordinere partner interviews og yde juridisk bistand i forhold til partner kontrakter. 

COBO Consult kan hjælpe din virksomhed med at etablere produktion i Indien. Vi har omfattende viden om den indiske produktionsindustri og kan hjælpe dig med alt fra site selection og etablering af produktionsfaciliteter til implementering af produktionsprocesser og kvalitetskontrolsystemer. Vi kan også assistere med at finde og rekruttere det rette personale til produktionsteamet.

COBO Consults team af eksperter kan hjælpe med at identificere de relevante regler og reguleringer for selskabsetablering i Indien og sikre, at alle krav opfyldes for at oprette og drive en virksomhed i landet. Dermed minimeres risici og juridiske problemer undgås. Vi hjælper også med at opbygge en effektiv forretningsplan og strategi, og sikre, at virksomheder har den nødvendige ledelse og talent til at gøre deres indiske forretning en succes.

COBO Consult kan bistå med alt fra ansættelsesprocedure, rekruttering, og HR-administration til medarbejderudvikling, træning og konfliktløsning. Vi har en omfattende forståelse af de komplekse lovgivningsmæssige krav og kulturelle normer, der gælder for HR-opgaver i Indien. Udover at varetage HR-opgaver tilbyder vi også at fungere som resident director, hvilket er en nødvendig titel i Indien. Vi kan tilbyde at lade en af vores konsulenter påtage sig denne rolle, indtil I har en permanent landsdirektør på plads

COBO Consult tilbyder en CFO service, der er tilpasset nordiske virksomheder, som opererer i Indien. Det indiske marked kan være komplekst, da der årligt skal indrapporteres mellem 700-800 dokumenter. Derfor har vi en erfaren CFO placeret i Indien, som kan hjælpe med alt fra indrapportering til budgettering. 

Vores ekspertise og erfaring har gjort os i stand til at hjælpe vores kunder med at identificere de bedste finansielle muligheder til at opnå deres mål i Indien. Vi har en vellykket track record med at hjælpe vores kunder med at rejse finansiering for samlet 1,4 millioner til etablering i Indien.

kontakt os