ROBOTTO

Robotto er en dansk virksomhed, der udvikler, producerer og sælger autonome droner og dronesoftware til at overvåge og bekæmpe skovbrande.
Virksomheden blev etableret i 2019 og har base i Aalborg, og har i øvrigt vundet prisen for “Danmarks bedste klimaidé” i 2022.

udfordring

Robotto havde brug for en pålidelig partner i Indien for at kunne udvide forretningen i regionen.
Udfordringen var at finde den rette partner, som kunne arbejde tæt sammen med Robotto og sikre, at deres produkter og tjenester ville blive præsenteret korrekt på markedet.

Tilgang

Når vi undersøgte en mulig samarbejdspartner i Indien for Robotto, var vores tilgang at tage en omhyggelig og systematisk tilgang til vores research og screening. Vi startede med at undersøge markedet for robotteknologi i Indien og derved identificere førende virksomheder i branchen.

Derefter begyndte vi en nærmere undersøgelse af de enkelte virksomheder for at få en bedre forståelse af deres produkter, teknologier, priser og kunder. Vi brugte forskellige kilder, herunder online forskning, interviews med eksperter i branchen og andre relevante kilder til indsamling og data analysering.

Efter at have screenet og sammenlignet flere virksomheder, indsnævrede vi feltet til en håndfuld potentielle partnere, der matchede Robottos behov og krav. Vi vurderede derefter hver potentiel partner baseret på teknisk ekspertise, erfaring, ledelsesstruktur, finansielle styrke og kundetilfredshed.

Til sidst fandt vi en virksomhed, som matchede Robottos behov og kriterier. Derefter faciliterede vi møder mellem Robotto og virksomheden for at diskutere detaljerne i et muligt samarbejde og hjalp med at forberede en samarbejdsaftale.

Resultat

Efter omfattende research og screening fandt vi frem til en af de førende virksomheder inden for drone-teknologi i Indien. Vi faciliterede forhandlingerne mellem Robotto og virksomheden og hjalp med at forberede en MOU, som begge parter var enige om. Samarbejdet er stadig i gang.

Har du spørgsmål? Kontakt os