IB SIMONSEN NEUSTRUP

SALES AND MARKETING DIRECTOR, LIMITECH

Vi har længe gerne ville i gang i Indien, da det et stort marked i vækst, som har attraktivt potentiale for Limitech. Samtidig er det et kompleks og ressourcekrævende marked at få fodfæste på. Derfor teamede vi op med COBO Consult, som var et super partnerskab for os hele vejen igennem. På kort tid har de formået at opbygge en solid forståelse for vores virksomhed, produkter og ekspansionsmodel, og indarbejdet det i deres grundige search proces i fødevaresektoren i Indien. Udover at finde frem til relevante partner-emner har COBO også proaktivt stået for program og praktik til vores besøg hos partnerne i Indien, og vi er godt rustet og kommet tættere på et partnerskab og egentligt salg i Indien.

Parallelt hermed har de med stor professionalisme hjulpet os med at det praktiske og administrative arbejde ift. det tilskud vi har fået til samarbejdet. Vi kan klart anbefale COBO Consult som en serviceminded og hands-on partner til procesudstyrselskaber og SMV'er der kigger mod partnersalg i Indien.

LIMITECH

Limitech fra Aabybro fremstiller og leverer skræddersyet start-of-the-art procesudstyr til fødevareindustrien, som brillerer med hastighed og fleksibilitet. På drift, vand-, og elektricitetsforbrug er maskinerne også overlegne på markedet.   

Limitech arbejder globalt med salgsagenter, hvilket også er fokus på det indiske marked, som både vokser markant og i højere grad prioriterer kvalitetsprodukter og langsigtede investeringer

udfordring

Det er nemmest at sælge fødevareprocesudstyr i Indien via specialiserede salgsagenter, men tilgængeligheden af agenter er begrænset og udgør derfor en markant udfordring for mange danske virksomheder.

Det kræver standhaftighed og forståelse for kulturelle nuancer at finde frem til og komme i kontakt med de rette agenter, som skal løfte salget lokalt.

Udfordringen er yderligere bundet i forskellige måder vi i Danmark og Indien kommunikerer, hvilket vi fra COBOs side har med i arbejdet, når vi indleder agentsøgningsarbejdet.

Tilgang

Vi lavede en grundig analyse af Limitechs krav og ønsker om kommende agenter og mål i Indien for at få klarhed over opgaven. Ved at få en grundig forståelse af Limitech, fik vi et klart overblik over de vigtigste kriterier for at kunne træde ind på det indiske marked og finde en passende samarbejdspartner, som passede deres behov.

Derefter udarbejdede vi en konkret strategi, som blev opdelt i intensive og effektive faser. Vi brugte vores omfattende viden om Indien og kommunikationskanaler til at samle information og screene potentielle samarbejdspartnere.

Resultat

Limitech har i dag fået øget viden, indsigt og nødvendig kontakt, som muliggør ekspandering i Indien. Virksomheden har fået et bedre overblik over, hvordan markedet konkret ser ud for dem og er nu kommet i en endnu tættere dialog med relevante interessenter, som passer deres kriterier, og kan sælge deres maskiner lokalt.

Har du spørgsmål? Kontakt os