DANSK SCANNING

Dansk Scanning er en IT-virksomhed fra Esbjerg, som specialiserer sig i digitalisering af papirarkiver og SaaS-løsninger.

Med Indiens enorme ressourcer af dygtige IT-specialister er landet en oplagt destination for virksomhedens ønsker om et backend-kontor for yderligere skalering til nye markeder.

udfordring

Etablering af selskaber i Indien er ikke som i Danmark. Det er ikke en nem proces, som klares på nettet med MitID, men snarere en kompleks, tidskrævende og højst bureaukratisk øvelse. 

Tilgang

COBO blev hyret til at facilitere etableringen af et kontorfacilitet i Pune, Indien. Indledningsvis identificere og præsentere vi forskellige kontorfaciliteter for Dansk Scannings ledelse, og bistod med den endelige beslutning om valg af det mest passende kontor, og håndterede den bureaukratiske proces for at åbne en lokal bankkonto. Som en del af vores opgave faciliterede vi processen med at indgå en lejeaftale for det valgte kontor.

Vi påtog os ansvaret med den juridiske onboarding af de første medarbejdere til kontoret, som involverede indgåelse af ansættelsesaftaler og in-house træning af medarbejdere.

Resultat

COBOs assistance sikrede en problemfri og vellykket etablering af kontorfacilitetet for Dansk Scanning i Pune, og garanterede en effektiv drift af deres nye kontor fra starten.

Vi håndterer derudover resident director og outsourced CFO-ansvaret for det nye kontor: to formaliteter, som mange danske virksomheder kan komme i karambolage med.

Har du spørgsmål? Kontakt os