AUDIENTES

Audientes er en dansk virksomhed, der producerer og sælger høreapparater til en brøkdel af prisen på traditionelle høreapparater. Virksomheden bruger avanceret teknologi til at skræddersy høreapparaterne til den enkelte brugers behov og tilbyder en nem og bekvem online bestillingsproces. Audientes har til formål at gøre høreapparater mere tilgængelige og overkommelige for alle, der har brug for dem.

udfordring

Udfordringen med Indien for Audientes, som gør sig gældende for mange, var hvordan en konkret og brugbar e-handelsstrategi skulle se ud. Hvilke salgskanaler og markedssegmenter skulle virksomheden fokusere på, og hvilke regler og krav skulle overholdes.

Tilgang

Derfor udarbejdede COBO Consult en omfattende og brugbar e-handelsstrategi for Audientes med fokus på salgskanaler, markedssegmenter og overholdelse af regler og krav. Vi identificerede de bedste salgskanaler og målrettede markedssegmenter med fokus på at øge Audientes’ synlighed inden for salg. Hertil at e-handelsaktiviteter var i overensstemmelse med gældende lovkrav på området.

Resultat

Vores strategi hjalp Audientes med at opnå en stærkere tilstedeværelse på online platforme og dermed række effektivt ud til deres målgruppe. På baggrund af vores strategi blev Audientes rustet til at øge salg på online platforme og opnå forretningsmål på det indiske marked.

Har du spørgsmål? Kontakt os